Vecka 6

Kommentera
Tillbaka med ny energi efter förra veckan! Det har varit en helg som blåst iväg och jag kom igång med planeringen lite sent. Personligen behövde jag verkligen stanna upp och jag kan fortfarande behöva påminna mig om det och att det är ok att inte ha alltför mycket krav på sig själv. Just därför är veckans upplägg enkelt, utan färger och en vecka jag kan planera i förväg för att kunna sprida ut mina mål eller uppgifter mer! 
 
"You can't pour from an empty cup, take care of yourself first" är veckans påminnelse
 
Jag kommer fokusera mer på mig den här veckan. Rättare sagt lyssna mer på mig själv. Jag har otroligt svårt att lyssna till mig själv utan att känna mig egostisk och har en tendens att göra väldigt mycket för andra och ställa upp, något jag skrev lite allmänt om i inlägget om att ställa krav på sig själv. Jag kommer behöva ta mer beslut baserat på mina egna preferenser och låta mig vara mig ett tag, känna mig mer säker i vad jag vill göra och helt enkelt ta tiden att lyssna till det. Förra veckan blev det inte så som tänkt, både på grund av att energin var i botten och min planering inte gick ihop när jag tog den dag för dag som jag hoppats på. Det gick ganska bra ihop med att ta det lugnt och mestadels var det att ringa runt som jag försökte påminna mig om. 
 
Vecka 5; gjort dag för dag.
 
Förra veckans var nog en vecka jag inte behövde planera men som ändå gav mig lite struktur och mer motivation till att fösöka strukturera mig.
Hur gör ni när ni inte riktigt känner för det?